Найвища дівчина у світі знайшла хлопця

Найвища дівчина у світі знайшла хлопця
Дмитрий Тесленко
Врач-нейрохирург. Медицинский стаж: 17 лет (11 лет по специальности). Приоритетные направления практической и научной работы — заболевания гипофиза, нейроонкология.

У 14 років у неї був зріст 2 метри 6 сантиметрів. Часто пропускала уроки та в результаті покинула навчання у школі. Каже не вміщалася у шкільний автобус.

«Однолітки насміхаються, тому що не можу з ними грати. Дома не легше. Живемо з матір’ю, вітчимом та сестрами у невеликій хатинці. Увесь час б’юсь головою о стелю. Люди на вулиці озираються.»

Елісані Сільва, народилася та живе у селищі в 36 км від центру міста Браганса у Бразильському штаті Пара. О крім неї, у подружжя 39 – літнього рибалки Хорхе Луіса Міранди та 36 – літньої Анни Марії Круз, ще шестеро дітей.

«Донька страждає, тому що не така як усі,» – говорить мати Анна Круз.

Дівчина почала швидко зростати у віці 11 років. Родина бідна, грошей на медичне обстеження не має. Один бразильський експерт припустив по фотокартці, що Сильва хвора на гігантизм – відхиленням, коли організм виробляє надлишкову кількість гормону росту.

Елісані, є найвищім підлітком у світі. Щорічно вона зростала на 11- 12 см. Норма для дівчат її віку 3-4см.

Після видалення пухлини, у віці 15 років, вона втратила сантиметр у зрості. Але цього було недостатньо, щоб сподіватися знову, увійти у шкільний автобус.

Зараз їй 17 років, а її зріст більш ніж два метри. Бразильська Елісані Сільва да Круз рада, що знайшла «маленького» друга, навіть, якщо він на 42 см менше за неї.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *